18 MART ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANARKEN ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİMİZİ KUTLADIK

17.03.2021 287

Okulumuz Sosyal Bilgiler Öğretmeni Tülay DİLİBAL'ın hazırladığı ve öğrencilerimizin sunumu yaptığı programla Çanakkale Deniz Zaferi'nin 106. yıl dönümünü kutlarken şehitlerimize de rahmet andık. Bu vesileyle Mustafa Kemal ATATÜRK ve Çanakkale şehitlerimiz olmak üzere bize bu vatanı miras olarak bırakabilmek için bayrak ve toprak uğruna can veren tüm şehitlerimzi rahmetle anıyoruz. Programda emeği geçen Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Tülay DİLİBAL ve öğrencilerimize de teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca "Çanakkale Destanı"nı yazdıran o büyük azim ve kararlılığı kuşaktan kuşağa aktarmak üzere şehitlerimiz anısına "Hatıra Künyesi" uygulaması başlatıldı.

Kültür ve Turizim Bakanlığı'nın çağrısı ile biz hatıra künyemizi oluşturduk, siz de BURAYA tıklayarak hatıra künyenizi oluşturabilirsiniz.

17-03-2021

18-03-202118-03-2021