KUR'AN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI FİNALİ

Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nın Finali Yapıldı

11.05.2021 498

BU YARIŞMANIN KAYBEDENİ OLMADI

Okulumuz öğrencileri arasında düzenlediğimiz "Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması"nın finalini 7 Mayıs 2021 Cuma günü ZOOM üzerinden gerçekleştirdik. Yapılan onlarca başvuru arasından finale kalmaya hak kazanan 10 öğrencimiz Kur'an-ı Kerim tilavetleriyle izleyenlere güzel bir Ramazan günü yaşattılar.

Yarışmaya "Bu, kaybedeni olmayacak bir yarışma." düşüncesiyle başladık ve sonuç yine öyle oldu. Her ne kadar jürimiz yaptığı değerlendirmeyle finalde yarışan 10 öğrencimiz arasından ilk üç öğrenciyi belirlemiş olsa da finale kalan 10 öğrencimizi çeşitli hediyeler ile ödüllendirdik ve hediyelerini bayramdan önce öğrencilerimize ulaştırdık.

Bu vesileyle yarışmanın organizasyonunu gerçekleştiren okulumuz Din Kültürü ve Ahlâk Bilgisi Öğretmeni Zeliha ŞİMŞEK başta olmak üzere, jürimize ve böylesine güzel bir yarışmaya katılmak için çaba gösteren öğrencilerimize ve onları teşvik eden ailelerine teşekkür ediyoruz.

11-05-202111-05-202111-05-202111-05-2021