Dudu-Şahin Tokluoğlu Ortaokulu

Vizyon: Milli Eğitim sistemimizin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, kaliteli, disiplinli, yenilikleri takip eden, her yönü ile tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: n değerli kaynağımızın insan olduğu düşüncesinden hareketle, en verimli yatırımın insanı eğitmek olduğu bilinciyle öğrencilerimizi, 21. yüzyılın çağdaş yaklaşımlarına uygun, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilgiyi en değerli hazine olarak bilen ve kullanan, vatanını, milletini ve ailesini seven, kendisiyle barışık, farklılıkları, hoşgörü ortamında çeşitlilik olarak kabul eden, üretken bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: 2023 LGS Sınavı sonuçlarına göre sınava giren 19 öğrencimizden 4´ü fen lisesine, 3´ü proje lisesine, 1´i teknik liseye yerleşmiştir.

Saatler: 08.30-15.30
Isınma: DOĞAL GAZ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Okulun Sınav Başarı Durumu: 2023 LGS Sınavı sonuçlarına göre sınava giren 19 öğrencimizden 4´ü fen lisesine, 3´ü proje lisesine, 1´i teknik liseye yerleşmiştir.
Sportif Etkinlikler: Voleybol ve futbol başta olmak üzere hemen her branşta öğrencilerimiz ilçe genelinde yapılan turnuvalarda okulumuzu temsil etmektedir.
Bilimsel Etkinlikler: 2021-2022 eğitim-öğretim yılında ilçe genelindeki tüm okulların 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden ikişer öğrenciyle temsil edildiği DUMAFO-2022 isimli matematik ve fen olimpiyatına okulumuz ev sahipliği yapmıştır. Öğrencilerin ders başarısını artırmaya yönelik sosyal, kültürel, bilimsel etkinlikler yapılmaktadır.
Proje Çalışmaları:

WEB - https://dstortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Feneseyukarı Mahallesi, Kuyulu Sokak No.52 Develi / KAYSERİ

Yerleşim Yeri - İlçe merkezi

Adres - Feneseyukarı Mahallesi, Kuyulu Sokak No.52 Develi / KAYSERİ

Ulaşım Okulumuz ilçe meydanına yürüme mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLÇE MERKEZİNDE - İLE 40 KM UZAKLIKTA